A MüPa közelében van egy hely, ami késő tavasztól kora őszig egy állandó, szabadtéri fesztiválhelyszínként és kulturális térként működik. A Budapest Park 2012 óta bíztat arra mindenkit, hogy hagyja kint a valóságot, és érezze jól magát egy alternatív magyar zenekar, egy külföldi fellépő koncertjén vagy egy afterpartin. Ezt egyébként 11 ezer négyzetméteren lehet megtenni, és ha időben érkezünk, az évente megújulú arculati elemeket, egy-egy kiállítást vagy alkalmankénti művészeti produkciót is megnézhetünk. A Parkban a színpad előtt összegyűlt tömegben is szuperül lehet bulizni, de ha valaki privátabb élményre vágyna, választhatja az emelvényen lévő teraszokat vagy akár a kissé elszeparált Sky Box-ot is.

Programok itt

Éjszakai élet Szponzorált

Június 27-én fehér lován vágtat be a Budapest Parkba a Parno Graszt

2024. június 27., csütörtök 18:00

Június 27-én fehér lován vágtat be a Budapest Parkba a Parno Graszt, hogy megmutassa nekünk, hogyan is kell igazán mulatni! Őszinte, hamisítatlan cigányzenével varázsolják igazi forgataggá a Park közönségét ezen az estén. A zenekar eddigi egyik legnagyobb koncertjére készül, amin valószínűleg mindenki ott lesz, talán még a Muki fia is!

Éjszakai élet Szponzorált

Take That (UK)

2024. július 3., szerda 18:00

Anglia egyik legnépszerűbb fiúcsapata, a Take That, vagyis Gary Barlow, Howard Donald és Mark Owen, július 3-án veszi be a Budapest Park színpadát.

Éjszakai élet Szponzorált

Július 4-én koncertezik a Budapest Bár összes tagja

2024. július 4., csütörtök 18:00

A Budapest Bár az elmúlt több mint 15 évben a hazai zenei paletta igazi színfoltjává vált.

Címkék