Szinte észrevétlenül küzdötte fel magát itthon az NFL a legnézettebb sportközvetítések közé. A hype-ot kihasználva Budapest-szerte meghosszabbodik néhány vendéglátóhely vasárnap esti nyitvatartása, hogy a Carolina Panthers és a Denver Broncos San Francisco-i meccsének élő közvetítéséből közösségi programot csináljon. Összegyűjtöttünk 10 helyet, ahol társaságban tombolhatsz egy-egy sikeres interceptionnek vasárnapról hétfőre virradóra.

1/10

Vasmacska Terasz

A XXII. kerületben található terasz igazi közösségi térként aposztrofálja magát, ahol minden évben komoly társaság jön össze a Superbowlra. Idén sem lesz másként, úgyhogy ha klasszikus amerikai kaják és Duna-parti miliő társaságában néznéd a közvetítést, időben foglalj asztalt az 50 férőhelyes, kétkivetítős helyen.

Weboldal
Facebook-esemény

2/10

Bikás Sport Pub

A Bártfai utcában is hagyomány a projektoros fináléközvetítés. Ebben az évben magyar, német és cseh csapolt sörökkel készülnek, no meg speciálisan az alkalomra kitalált Superbowl menüajánlattal, nehogy éhes maradj. Utóbbiról egyelőre még nem árultak el részleteket, szóval érdemes figyelni a Facebook-oldalukat.

Facebook-esemény

3/10

Bestia

Régóta várják az estét a Szent István téren is. Ahogy az esemény szövegében olvasható, a Bestiában szurkolhatsz hangosan, és nem zavarod az otthoniakat, akik nem értik hajnalban is tomboló sportszenvedélyedet. Ha az asztalszomszédodhoz fordulsz, vágni fogja, ha azt mondod neki 'Uramisten, mi volt ez az elkapás?!' Brutális a csirkeszárnyuk, a burgerük, és 12 csapolt kézműves sörből választhatsz, kedvenceid győzelme esetén lesz pezsgő is, előtte a half time show-t full hangerőn hallgathatod.

Facebook-esemény

4/10

Aznap

A Dohány utcai felhozatalból többen beneveztek az estére, köztük van az Aznap is. Ebben a kocsmában érdemes már 21 órára megérkezned, ugyanis hangulatfokozásként megnézheted minden idők legjobb, legautentikusabb témába vágó filmjét, az Al Pacino

motiváló monológjáról elhíresült

Minden héten háborút.

Facebook-esemény

5/10

Kickoff Sportbár

Sportbár lévén rendszeresen szervezett meccsnézésekkel, nagyobb sporteseményeken ajándéksorsolásokkal, tippversenyekkel, folyamatos italakciókkal várnak mindenkit a hét minden napján – így lesz ez vasárnap is. A Zichy Jenő utcai helyen összesen két terem és öt HD-televízió áll rendelkezésre a kiválónak ígérkező meccshangulathoz.

Weboldal
Facebook-oldal

6/10

400 Bar

Az utóbbi években a bulinegyed központjában található 400 is szervez közös meccsnézéseket. Három kivetítő áll készenlétben, továbbá vasárnapra italakciókat terveznek, valamint az autentikus hangulat érdekében itt is amerikai ételekkel (BBQ-oldalas, amcsi hot dog, hagymakarika, burger) készülnek, no meg a hagyományosnak mondható hot wing challenge-dzsel – utóbbit csak saját felelősségre ajánlják.
Facebook-esemény 

7/10

Hooters

Meglepő lett volna, ha a Hooters zárva tartana ezen estén. Nem is tart zárva, sőt: a Liszt Ferenc téren igazi amerikai hangulatban, kellemes környezetben, finom ételek mellett élvezheted a közvetítést. Nem mellesleg ott lesznek a lányok is, akiktől VIP-jegyeket lehet vásárolni korlátozott számban.

Facebook-esemény

Hooters Budapest (bezárt)
Cím: 1061 Budapest, Liszt Ferenc tér 5.

8/10

Symbol

'Természetesen idén sem maradhat el a Symbol Super Bowl Night, és ahogy a tavalyi évben hatalmas sikere volt, idén is óriás kivetítőn követhetik a rajongók a mérkőzést és a látványos félidőt a Symbol Gardenben a Puskás Pancho Sport Pub 15 LCD TV-je mellett egészen hajnalig!' – olvasható a Facebook-oldalukon, amihez nem nagyon kell hozzátenni semmit.

Facebook-esemény

Puskás Pancho Sport Pub
Cím: 1036 Budapest, Bécsi út 56.

9/10

Goodbar

1400 forintért kapható NFL-burgerrel támad a Kecskeméti utcai Goodbar, ahol mindkét szinten közvetítik a Broncos-Panthers összecsapást. Az emeleten kivetítőn, a földszinten TV-n hallhatod, ahogy Faragó Richardék az éterbe kiabálnak egy-egy touchdown után, a hangulat tehát garantált.

Facebook-esemény

10/10

Muzikum

Itt negyedik alkalommal rendeznek nagy finálénézést, ezúttal az All About Street Food étteremmel közösen, amely külön erre az alkalomra meglepetésszendvicset kínál 'Bowl 50' néven. Egy 4x2 méteres kivetítővel (40 fő élvezheti), továbbá igény esetén pluszkivetítővel, klubteremmel, különleges 'Super Bowl' étlappal várnak a Múzeum utcában.

Facebook-esemény