Keresés EN

Ez is érdekelheti

Február 14-én startol Magyarország első erotikafókuszú, kortárs művészeti fesztiválja, az esemény a K6 Galériában veszi kezdetét, majd három héten át változatos kulturális és ismeretterjesztő programokon vehetünk részt különböző helyszíneken: az RS9 színházban, Roots bárban, Kazimírban és a Stifler házban, és számos programot ingyenesen látogathatunk!

Megnézhetjük Gyuricza új erotikusfestmény-kiállítását, sőt előrendelhetjük, vagy február 14-én személyesen megvásárolhatjuk a K6 Galériában a művész első regényét, a Szabadesést, mely egy lélektani, erotikus felnőttregény.

Érdemes jegyet váltani Gulyás Ádám Urbán Erotika c. színházi előadásának ősbemutatójára, mely Gyuricza regénye alapján készült, jegyet itt tudtok rá vásárolni. A fesztiválon továbbá megnézhetitek a Többszörös Orgazmus c. előadást, de lesz kvízest, táncbemutató, élményfestés, kerekasztal-beszélgetés Puzsér Róberttel és buli is.

„Azon dolgozunk, hogy teremtsünk – ha csak egy rövid időre is –, egy olyan univerzumot, ahol az emberek biztonságban kifejezhetik önmagukat, ahol létrejöhetnek jelentőségteljes emberi kapcsolatok, és ahol az ítélkezés, szorongás és bűntudat helyett kreatív, alkotó energia pulzál. Valljuk, hogy mindenki megérdemli annak a magabiztosságát, hogy önmaga lehessen – mondja Gyuricza, az Urbán Erotika alapítója.

A fesztiválról és a részletes programokról itt találtok meg minden infót.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Éjszakai élet

Helka koncert

Helkát erős lelki kötődés és szakmai tapasztalat fűzi a népzenéhez, ez az autentikus világ keveredik a jazzből, popból, klasszikus zenéből hozott alapokkal, így alkotva ínyenc, egyedi hangzásvilágot. A március 27-ei koncertjén ennek lehetünk tanúi, műsorában népzenei feldolgozások és saját kompozíciók is hallhatóak lesznek.

Kultúra

Dokumentumfilm hetek 2024: Szerelempatak

A 2024-es Doku7 filmfesztivál keretében olyan filmeket hoznak el a szervezők, amelyek az embert és az ő saját valóját, egyéni környezetét ábrázolják, különféle kultúrák, nációk és élethelyzetek vonatkozásában.

Szabadidő

A Buitenzorg-lak kertje nyomában

Március 8-án egy különleges sétán zarándokolhatjuk végig a kertben látható, szuvenírként hazahozott vagy utólag megrendelt keleti műtárgyakat, megismerve az Ázsiában őshonos növényeket, a kínai és japánkerti elemeket.

Neked ajánlott

A