A topáz egy nőies drágakő, leggyakrabban sárga vagy aranyszínű. Úgy tartják, hogy ez a kristály képes növelni a kreativitást, a szépség megbecsülését, az önbecsülést, a bátorságot és az öntudatot. Segít átlátni a helyzetet, illetve felfedezni a legapróbb részleteket is…

December 17-én a Trafó Nagytermében tartják a SUB.LAB.PRO The Ensemble Program első generációjának, nemzetközi előadó-művészeti csoportjának premier előadását. A Topáz névre keresztelt, három kreációból álló táncbemutató Maria Kolegova, Jenna Jalonen és Hód Adrienn koreográfiáit viszi színpadra, az Ensemble fiatal tehetségeinek segítségével.  

A SUB.LAB.PRO The Ensemble Program egy kreatív platform, melynek célja, hogy társulati munkakörnyezetet imitáljon, illetve teljes eszköztárat kínáljon a professzionális művészeti területen való boldoguláshoz. Az évad első felében az Ensemble táncosai három női koreográfussal dolgoztak együtt, így lehetőségük nyílt arra, hogy tapasztalatot szerezzenek különböző jellegű kreatív folyamatokban.

Olvassátok el izgalmas interjúnkat az újhullámos inkubátorprogram két alapítójával és művészeti vezetőjével, Jenna Jalonennel és Juhász Péterrel!

Címkék