Keresés EN

Tíz filmmel, a spanyol filmművészet legújabb kincseivel érkezik november 21. és 26. között a Spanyol Filmhét az Urániába. A budapesti Spanyol Nagykövetség és a Cervantes Intézet filmünnepének nyitóvetítése Álex de la Iglesia, a kortárs spanyol film egyik legsokoldalúbb rendezőjének legújabb vígjátéka, A negyedik utas lesz.

Látható lesz A méhek húszezer fajtája című dráma, melynek főszereplője Sofia Otero, aki ezzel az alakítással a filmtörténet legfiatalabb Ezüst Medve-díjasa lett, valamint a számos filmfesztivált megjárt Vadhajtások és Félix Viscarret rendező két filmje, Az Idegenek a szekrényben és az Egy nem is olyan egyszerű élet is. Bemutatják Elvira Lindo, a Pápaszemes Manolito hazánkban is népszerű írójának társrendezését, a Valaki, aki törődik velem című filmet, két thrillert – A vacsoravendéget és Az ismeretlen lányt –, a Drága nagyi című drámai komédiát és a három pár rendhagyó csoportterápiás foglalkozását feldolgozó Terápia alatt című kapcsolati dramedyt is. 

Cimkék

Hasonló tartalmak

Látnivalók és kultúra

Dante Casino x Z Paradigma–Füge Produkció: Tyúkdráma

December 8-án és 9-én nézhetjük meg Georgita Máté Dezső rendezésében a Tyúkdrámát, a Jurányi Házban.

Látnivalók és kultúra

Jótékonysági felolvasás az Utcajogászért

December 8-án a FUGA-ban jótékonysági felolvasóestet tartanak az Utcajogász Egyesület adománygyűjtő nagykövetei, akik közül többen írók. A decemberi eseményen Garaczi Lászlóval, Czakó Zsófiával, Bakos Gyöngyivel, Vajna Ádámmal, Aradi Péterrel, Puskás Pannival és Rojik Tamással találkozhatunk.

8. Karácsonyi ronda pulcsis futás

Elő a ronda pulcsikat a szekrényből! Az idei lesz a nyolcadik alkalom, hogy a leggiccsesebb felsőnket magunkra öltve futhatunk a jótékonyság jegyében.

Gasztró

Gőzgombócnap a Majorban 2023

December 9-én finomságok várnak a majorban: reggel 8:30-tól bruncholásra számíthatunk, majd 12:00-től nápolyi pizzák és a már jól ismert gőzgombócok közül választhatunk. Lesz klasszikus szilvalekváros és nutellás-mascarponés is.

Neked ajánlott

A