Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

A teltházas, májusi koncert után a Depeche Mode bejelentette, hogy visszatér Budapestre. Február 2-án a Global Spirit turné keretén belül lépnek fel, amely a Spirit című hatalmas sikerű albumukra épül. Ez már a banda 18. koncertkörútja, és 3 év kihagyás után az első élő fellépései. Dave Gahan, Martin Gore és Andy Fletcher az albummal és a turnéval továbbra is a zenei innovációt kívánják folytatni, a kritikai- és közönségsikerek mellett.

Hasonló tartalmak

Éjszakai élet

Helka koncert

Helkát erős lelki kötődés és szakmai tapasztalat fűzi a népzenéhez, ez az autentikus világ keveredik a jazzből, popból, klasszikus zenéből hozott alapokkal, így alkotva ínyenc, egyedi hangzásvilágot. A március 27-ei koncertjén ennek lehetünk tanúi, műsorában népzenei feldolgozások és saját kompozíciók is hallhatóak lesznek.

Kultúra

Dokumentumfilm hetek 2024: Szerelempatak

A 2024-es Doku7 filmfesztivál keretében olyan filmeket hoznak el a szervezők, amelyek az embert és az ő saját valóját, egyéni környezetét ábrázolják, különféle kultúrák, nációk és élethelyzetek vonatkozásában.

Szabadidő

A Buitenzorg-lak kertje nyomában

Március 8-án egy különleges sétán zarándokolhatjuk végig a kertben látható, szuvenírként hazahozott vagy utólag megrendelt keleti műtárgyakat, megismerve az Ázsiában őshonos növényeket, a kínai és japánkerti elemeket.

Neked ajánlott

A