Keresés EN
Ez a cikk több mint 1 éve frissült, elképzelhető, hogy a benne szereplő információk elavultak.

Azt hihetnénk, hogy az analóg fotózás, a társasjátékozás, a bakelitlemezek, a nyomtatott könyvek és könyvkereskedések haldokolnak a digitális korban, azonban éppen ellenkezőleg: továbbra is részét képezik a kultúrának, sőt reneszánszukat élik.

Az anno21ben a Corvinus Egyetem kommunikáció- és médiatudomány mesterszakos hallgatóinak projektje, melynek célja felderíteni, hogy a fiatal generáció mennyire vonzódik digitális mindennapjai mellett az analóg tevékenységekhez. A projekthez kapcsolódóan november 25-én kerekasztal-beszélgetést szerveznek a Magvető Caféban.

Résztvevők:

  • Dr. Fehér Péter digitalizációkutató, a Corvinus Egyetem dékánja
  • Dr. Fábri György médiakutató, az ELTE habilitált docense
  • Dr. Matay Mónika történész, az ELTE adjunktusa
  • Dr. Bokor Tamás médiakutató, a Corvinus Egyetem docense

Cimkék

Hasonló tartalmak

Szabadidő Szponzorált

GOBUDA Advent

Óbuda legnagyobb bevásárlóközpontja a GOBUDA Mall családi programokkal vár bennünket december 6. és 9. között: ingyenes Gryllus Vilmos és Kovácsovics Fruzsina gyerekkoncertre számíthatunk, és lesz népzenei hangszersimogató adventi rézfúvós koncerttel, valamint digitális játéksarok, kézműves foglalkozás és arcfestés is.

Shopping

ReClaim Vintage – Advent Night Shopping

December 3-án, advent első vasárnapján hosszabbított nyitvatartással, este 23:00-ig várnak a Király utca új vintage boltjában, a ReClaimben. Lesz süti, karácsonyi zene, és 15% kedvezmény jár minden teljes árú termékre, amennyiben a kasszánál bemondjuk a Rudolf jeligét.

Neked ajánlott

A