Keresés EN

A Hátsó Kapu független színházi műhely helyére települt (Nyáry Krisztián menedzselésével) a Magvető irodalmi kávézója, ahol farostlemezekből kialakított, lépcsőzetes, párnás kuckókban, jó borok vagy egy csésze kávé társaságában szemezgethetünk a kiadó teljes kínálatából. Az egységes dizájnban megálmodott hely kitűnően alkalmas kulturális programok, színházi előadások, kerekasztal-beszélgetések lebonyolítására, mindezt egy jól megközelíthető helyen, a bulinegyed mámorát ellensúlyozva. Ráadásul a kijárási korlátozások újbóli bevezetése után könyvfutár szolgáltatást is indított a kávézó, így Magyarországon elsőként, mától könyvet is rendelhetünk a Wolton keresztül: a kiválasztott olvasmányok pedig egy órán belül az asztalunkon lesznek.

Cimkék

Hasonló tartalmak

új hely

Quentin′s Burger

A Ferenc téri Quentin′s Burger azok kedvence lesz, akik imádják Tarantinót, a klasszikus hamburgereket, na meg a 90-es éveket. A hely alapítói odavannak Tarantino filmjeiért, és igyekeztek az enteriőrben is megmutatni azt.

Éjszakai élet Gasztró

Craft Head Brewpub & Bistro

A Craft Head Brewpub & Bistro egy olyan hely, amely kis és nagy társaságokat egyaránt befogad óriási terében. A Rákóczi úton lévő gasztrokocsma annyi asztallal bír, hogy nehezen elképzelhető, hogy itt valaki ne tudjon leülni.

új hely Gasztró

LuLu Budapest

A LuLu Budapesttel újra nagy élet lett a Széna téren pár éve megszüntetett buszpályaudvar egykori Volán-irodájában. A hely nagy ablakai a Szenes Hanna térre és a Csalogány utcára is nyílnak, ezért bent világos és tágas tér fogad, ahova jólesik beülni és elidőzni egy villásreggeli társaságában.

új hely Gasztró

Rojt és Bojt Coffee

A Rojt és Bojt második egységét is az I. kerületben nyitotta meg, de míg az első egységet a Kosciuszkó Tádé utcában találjuk, addig az új nagyobb kávézó a Gránit lépcső közelében fekszik, így bárhonnan is közelítjük meg a Várat, mindkét oldalon betérhetünk egy kis finomságért.

Neked ajánlott

A