Keresés EN

Szabadidő

Városmajor

Ha néha kicsit sok a város zaja, itt a jó hír: Budára mindig számíthatunk mentsvárként. Ezen belül például a Városmajorban lévő zöld fák és bokrok között egészen vidéken érezhetjük magunkat. Ellátogathatunk a Városmajori Jézus Szíve-templomba vagy felpattanhatunk a Fogaskerekűre, hogy aztán a budai hegyekben folytathassuk természetközeli barangolásunkat. A Major egyébként nem csak pihenésre alkalmas. Ha a magunkkal vitt könyvet már elolvastuk, és huszonegyedjére is megnyertük a Makaó-partit, sportolási lehetőségek után is nézhetünk. Sport- és parkour pályák, szabadtéri fitnesz eszközök és egy 585 méter hosszú futópálya hívogat mozgásra. Nyáron pedig a Szabadtéri Színpad kínál színes programokat.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Véndiák

?>

A Véndiák már 1938 óta várja vendégeit, mégis az a hely, ami nevével ellentétben mindig tud újat mutatni. Az évtizedek óta idejáró törzsvendégeket pont ezért tudják megtartani. Ide betérve az ember mindig elégedetten távozik, legyen az egy magyaros ebéd, egy hamburger, egy napi menü, egy finom desszert vagy egy különleges koktél.

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Neked ajánlott

A