Keresés EN

A BKV 1992-ben nyitotta meg a Városi Tömegközlekedési Múzeumot Szentendrén, ami a városi közösségi közlekedés történetét dolgozza fel, illetve bemutatja annak tekintélyes tárgyi emlékeit is. A gyűjtemény két részből áll: öt kiállítóterem a hazai tömegközlekedés történetével foglalkozik, míg a bemutatócsarnokban és a szabadtéri kiállító területen régi járművek tekinthetők meg, melyek nagy részére fel is lehet szállni. A rendezett és karbantartott múzeumban mászkálni sokaknak igazi nosztalgiamennyország, sokak pedig itt szembesülhetnek életükben először a régmúlt eszközeivel. 

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Gasztró Szponzorált

ARAZ étterem

Az ARAZ éttermet Budapest bohém negyedében, a Dohány utcában találjuk, ahol egész évben változatos, ízletes heti menüvel, szezonális gasztronómiai különlegességekkel, egyedülálló borvacsorákkal és sok más érdekességgel várnak minket.

új hely

Quentin′s Burger

A Ferenc téri Quentin′s Burger azok kedvence lesz, akik imádják Tarantinót, a klasszikus hamburgereket, na meg a 90-es éveket. A hely alapítói odavannak Tarantino filmjeiért, és igyekeztek az enteriőrben is megmutatni azt.

Éjszakai élet Gasztró

Craft Head Brewpub & Bistro

A Craft Head Brewpub & Bistro egy olyan hely, amely kis és nagy társaságokat egyaránt befogad óriási terében. A Rákóczi úton lévő gasztrokocsma annyi asztallal bír, hogy nehezen elképzelhető, hogy itt valaki ne tudjon leülni.

Neked ajánlott

A