Keresés EN

A The Burger Project egy kicsi, de burgernagyhatalomként számontartott hely Újpesten, amely egy pavilont foglalt be egy sarokra a M3-as metró végállomásától. Összesen 16-féle hamburger kapható náluk: ezeket pedig marhás, csirkés és speciális kategóriákba sorolták. A speciálisba a vega és egyéb extrém esetek tartoznak. Ezenkívül idényjellegű hónap hamburgereivel is nemegyszer meglepik a vendégeket. A finom burgereket kísérhetjük sült krumplival, édesburgonyával, hagymakarikával, sima vagy csilis sajtfalatkákkal, loaded friesttel, vagyis sült krumplival bőséges cheddar sajttal leöntve, és különféle szószokat is kérhetünk. Igyekeznek minden alapanyagot belföldről beszerezni, így a hús és a buci mindennap frissen érkezik a beszállítóktól. Egy szó, mint száz, ha ennénk egy jó minőségű laktató burgert elérhető áron, akkor érdemes Újpestig elmenni, sőt, nem kizárt, hogy visszatérő vendégei leszünk a burgerpontnak.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Véndiák

?>

A Véndiák már 1938 óta várja vendégeit, mégis az a hely, ami nevével ellentétben mindig tud újat mutatni. Az évtizedek óta idejáró törzsvendégeket pont ezért tudják megtartani. Ide betérve az ember mindig elégedetten távozik, legyen az egy magyaros ebéd, egy hamburger, egy napi menü, egy finom desszert vagy egy különleges koktél.

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Neked ajánlott

A