Keresés EN

A Szilágyi Erzsébet fasor elején a SZÚP nevű levesező vitamindús és egészséges leveseivel éppúgy kielégíti a közeli általános iskola diákjait, mint az arra sétáló éhes vendégeket. Hiszen a hely nemcsak a környéken hiánypótló, hanem egész Budapesten. Nem sok levesre specializált sreetfood-lelőhelyet ismerhetünk, de mindig jó, ha van egy a tarsolyunkban, ahová beugorhatunk, és gyorsan laktató ételhez juthatunk. A SZÚP főleg az elviteles étkeztetésre orientálódik, de atmoszférája annyira barátságos, hogy bent vagy előtte a padon is érdemes elidőzni. A legjobb, hogy itt saját receptek alapján dolgoznak, és gyakorlatilag lefedik a levesek minden fajtáját. A húsevőket és vegánokat egyaránt ellátják, de a laktóz- vagy gluténmentes étkezést követők is megtalálják itt a számításukat. Sőt, nem használnak cukrot, tartósítószereket és adalékanyagot sem. A friss szezonális alapanyagoknak köszönhetően hetente váltogatják az ízeket, egyszerre pedig mindig négyféle leves közül válogathatunk. Ha a leves nem lenne elég, kérhetünk mellé menüben egy sült szendvicset is.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Véndiák

?>

A Véndiák már 1938 óta várja vendégeit, mégis az a hely, ami nevével ellentétben mindig tud újat mutatni. Az évtizedek óta idejáró törzsvendégeket pont ezért tudják megtartani. Ide betérve az ember mindig elégedetten távozik, legyen az egy magyaros ebéd, egy hamburger, egy napi menü, egy finom desszert vagy egy különleges koktél.

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Neked ajánlott

A