A MÁK restaurant és a SHO BEACH csapata az elkészült MOL Campus tőszomszédságában nyitotta meg a SHO restaurant, bar & cafét, ráadásul executive chefnek nem mást kértek fel, mint Huszár Krisztiánt. Ő az, akinek a SHO fogásainak kidolgozását, ötletét köszönhetjük, társa pedig Soóky Gábor, aki a konyha vezetéséért felel. Egy teljesen új konyhai legénységgel, üvegfal mögött, látványkonyhában főznek és készítik a kezdő étlap egészen nagyszerű fogásait.

Az étterem maga első ránézésre egy luxuskantinnak tűnik: tágas és világos, sok kétszemélyes, kisebb asztallal és néhány nagyobb társaságra szabottal (az elrendezésen készségesen tudnak variálni, ha arról van szó). Nem titkolt szándék, hogy a vacsoralehetőség mellett hangulatos találkozóhelyként, jó ár-érték arányú ebédlőként tekintsenek rá a helyi lakók és mindazok, akik a környék irodáiban dolgoznak. Napok kérdése, és benépesül a MOL toronyháza is. Már be is indult az ebédmenü az à la carte mellett, ahogy a kávézás és a bárélet is.

Tipp: Csütörtökönként a SHO Restaurant különleges alkalmakat tart, amikor is Hokama-szan, a köztiszteletnek örvendő vendégséf megmutatja, hogy milyen a valódi szusiélmény.

Címkék