Keresés EN

Ha azt hittük, hogy jó dolgok csak a Nagykörúton belül történhetnek, a ROOTS Budapest egy szuper példa rá, hogy ez nem így van. Az igazán barátságos és a törzshelygyanús találkozóhelyet a Király utca körúton túli részén, az egykori James Dean videotéka helyén találjuk. Enteriőrjében és hitvallásában is lazaságot sugall, annál is inkább, mert olvasni, sörözni, szendvicsezni, sőt egy tetoválásra is beugorhatunk hozzájuk - az emeleten tetováló szoba is működik. Hétvége felé zenés programokkal készülnek, a raggae-től a hip-hopig. Kifejezetten pihentető az ablakban kialakított helyeken ejtőzni.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Gasztró Szponzorált

ARAZ étterem

Az ARAZ éttermet Budapest bohém negyedében, a Dohány utcában találjuk, ahol egész évben változatos, ízletes heti menüvel, szezonális gasztronómiai különlegességekkel, egyedülálló borvacsorákkal és sok más érdekességgel várnak minket.

új hely

Quentin′s Burger

A Ferenc téri Quentin′s Burger azok kedvence lesz, akik imádják Tarantinót, a klasszikus hamburgereket, na meg a 90-es éveket. A hely alapítói odavannak Tarantino filmjeiért, és igyekeztek az enteriőrben is megmutatni azt.

Éjszakai élet Gasztró

Craft Head Brewpub & Bistro

A Craft Head Brewpub & Bistro egy olyan hely, amely kis és nagy társaságokat egyaránt befogad óriási terében. A Rákóczi úton lévő gasztrokocsma annyi asztallal bír, hogy nehezen elképzelhető, hogy itt valaki ne tudjon leülni.

Neked ajánlott

A