Keresés EN

Gasztró

Pizza Manufaktúra – Erkel utca

A Pizza Manufaktúra legénysége már 2010 óta látja el a környéket jobbnál jobb, római típusú pizzával. Aki betér az Erkel utcai üzletbe, garantáltan visszajáró vendég lesz, hiszen elég meggyőző a felhozatal: 32 centis, könnyed, légies tészta, rusztikus szélek, tökéletes szósz és feltét arány. Több mint 20-féle pizzát kínálnak, az alap Margittól a jócskán megpakolt, royal-verziókig széles (és hibátlan) a leltár. Ha nehezen menne a választás, örömmel segítenek kiválasztani, melyiket próbáljuk ki. Mind a paradicsomos, mind a tejfölös alap erősen ajánlott, akárcsak a dekoráció feltérképezése: mi például nagyon bírtuk a falon lévő festményt.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Gasztró Szponzorált

ARAZ étterem

Az ARAZ éttermet Budapest bohém negyedében, a Dohány utcában találjuk, ahol egész évben változatos, ízletes heti menüvel, szezonális gasztronómiai különlegességekkel, egyedülálló borvacsorákkal és sok más érdekességgel várnak minket.

új hely

Quentin′s Burger

A Ferenc téri Quentin′s Burger azok kedvence lesz, akik imádják Tarantinót, a klasszikus hamburgereket, na meg a 90-es éveket. A hely alapítói odavannak Tarantino filmjeiért, és igyekeztek az enteriőrben is megmutatni azt.

Éjszakai élet Gasztró

Craft Head Brewpub & Bistro

A Craft Head Brewpub & Bistro egy olyan hely, amely kis és nagy társaságokat egyaránt befogad óriási terében. A Rákóczi úton lévő gasztrokocsma annyi asztallal bír, hogy nehezen elképzelhető, hogy itt valaki ne tudjon leülni.

Neked ajánlott

A