Keresés EN

Margit-negyed a II. kerületi Keleti Károly utcában nyílt MUMU Műhelymúzeummal, – ami egy igazi kincsesbánya –, még változatosabb képet fest. Itt a különféle ékszerektől kezdve a táskákon, a ruhákon, a grafikákon át a kerámiákig mindent megtalálunk. Sőt, a Dénes Barbara (PLANTETHICS) és Korsós Ágnes (KAO Jewellery) által létrehozott műhely nemcsak egy dizájnbolt, de egy olyan hely is, ahol workshopokba és kiállításokba is belefuthatunk. Legfőbb céljuk, hogy népszerűsítsék a fenntartható divatot és dizájnt, valamint képviseljék a hazai fenntartható ipar- és képzőművészeti törekvéseket. Az üzletben találkozhatunk például Kiskovács Eszter színes riso printjeivel, a Marék Műhely kerámiáival, ecoprint pamutzoknikkal, amiket Simon Judit, a Dittafelt alapítója készített. Jelenleg 20 kortárs alkotó van jelen a MUMU-ban, akik már olyan nem mindennapi workshoppal is meglepték a fővárosiakat, mint a speed date workshop. Ha egyszer ide benézünk, akkor hamar rá fogunk érezni, hogy ez a hely a mindennapi szociális élet egyik fontos pontja, ahova még sokszor vissza fogunk térni, akár egy kiállításról, akár pedig valamilyen izgalmas műhelymunkáról legyen szó.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Véndiák

?>

A Véndiák már 1938 óta várja vendégeit, mégis az a hely, ami nevével ellentétben mindig tud újat mutatni. Az évtizedek óta idejáró törzsvendégeket pont ezért tudják megtartani. Ide betérve az ember mindig elégedetten távozik, legyen az egy magyaros ebéd, egy hamburger, egy napi menü, egy finom desszert vagy egy különleges koktél.

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Neked ajánlott

A