Keresés EN

Móka Kávézó a Mechwart ligeti villamos megállótól két percre, a Varsányi Irén utcában található, beteljesítve az ötletgazdák kívánságát arra vonatkozóan, hogy legyen egy kedves, barátságos, személyes és pénztárcabarát hely ezen a környéken is. Házi süti, rizstej, bakelit lemezek, kézműves sörök, madridi forró csoki, vegán kekszek és lazaság. A kávékon, szálas teákon és tipikus reggeli ennivalókon (rántotta, szendvicsek, piték) kívül többféle vegetáriánus, illetve vegán étel közül lehet választani. Lent akár a pulthoz is leülhetünk a reggeli kávéra, de ha van társaságunk, akkor kényelmesebb letelepedni egy asztalhoz a galérián.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

IN TOWN Hotpot

A kínai gasztronómia sharing conceptjeként ismert hot potjáért nem is kell messzire menni, hiszen a kőbányai Monori Center az egyik legautentikusabb étteremmel mutatja meg a kínai ételek sava-borsát.

Shopping

Judapest Store

Az autentikusan a Kazinczy utcában található Judapest Store egy zsidó tematikájú, Budapestet fókuszba helyező bolt.

új hely Gasztró

David's Kitchen

A belváros legújabb helyére, a David's Kitchenre mondhatjuk, hogy pékség, azonban az nem fedi le teljesen a valóságot. A Klauzál téri üzlet esetében az angol bakeshop sokkal inkább kifejezi azt, hogy itt a remek kovászos kenyerek és pékáruk mellett más is kapható.

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Neked ajánlott

A