Keresés EN

Shopping

Margitka vintage bolt és galéria

A Margit-negyed-projekt részeként megszületett Margitka vintage shop és művészeti kisgaléria egy igazi hiánypótló hely a környéken. A fókusz egyrészt a használt, de jó minőségű vintage darabokon, másrészt pedig a hazai tervezők munkáin van. Ehhez még hozzájön, és amit viszont csak kiírva láthatunk, kívülről: a hátsó helyiségben megbúvó kis galéria, ahol a kortárs képzőművészetnek adnak helyet. Elsősorban azon vásárlóknak lesz a kedvenc boltja, akik a nem mindennapi, a szokatlan és az unikális ruhadarabokra orientálódnak. Azonban azok, akik az eleganciát és a nívósabb márkákat keresik, is bátran térjenek be, mert izgalmas hazai tervezők (például Alma Vetlényi, LOZAR, Éniseztérzem, TE Shoes) ruháit, sőt pár férfiak számára készült darabot is találni itt. Ezenkívül kiegészítőket és apróbb használati tárgyakat is árulnak, hogy minél színesebb legyen a kínálat. Plusz pont, hogy mi is bevihetjük feleslegessé vált, de menő ruhadarabjainkat, amihez azért van egy szigorú minőségi követelmény, aminek meg kell felelni.

Cimkék

Hasonló tartalmak

új hely

Quentin′s Burger

A Ferenc téri Quentin′s Burger azok kedvence lesz, akik imádják Tarantinót, a klasszikus hamburgereket, na meg a 90-es éveket. A hely alapítói odavannak Tarantino filmjeiért, és igyekeztek az enteriőrben is megmutatni azt.

Éjszakai élet Gasztró

Craft Head Brewpub & Bistro

A Craft Head Brewpub & Bistro egy olyan hely, amely kis és nagy társaságokat egyaránt befogad óriási terében. A Rákóczi úton lévő gasztrokocsma annyi asztallal bír, hogy nehezen elképzelhető, hogy itt valaki ne tudjon leülni.

új hely Gasztró

LuLu Budapest

A LuLu Budapesttel újra nagy élet lett a Széna téren pár éve megszüntetett buszpályaudvar egykori Volán-irodájában. A hely nagy ablakai a Szenes Hanna térre és a Csalogány utcára is nyílnak, ezért bent világos és tágas tér fogad, ahova jólesik beülni és elidőzni egy villásreggeli társaságában.

új hely Gasztró

Rojt és Bojt Coffee

A Rojt és Bojt második egységét is az I. kerületben nyitotta meg, de míg az első egységet a Kosciuszkó Tádé utcában találjuk, addig az új nagyobb kávézó a Gránit lépcső közelében fekszik, így bárhonnan is közelítjük meg a Várat, mindkét oldalon betérhetünk egy kis finomságért.

Neked ajánlott

A