Keresés EN

Gasztró

Madal Café – Belváros

A Ferenciek terénél 2015 nyarán nyitott meg a Madal második egysége. A Good Coffee, Good Karma szlogennel futó specialty kávézó egy kétszintes espresso és brew bárral örvendezteti meg a kávéfogyasztó közösséget. Az új üzletben a méreteken kívül szerencsére nem sok dolog változott: ugyanúgy lehet classic, special és filterkávékat kapni, a beszállító ugyanaz, a londoni Square Mile Coffee Roasters maradt, viszont közben elindították a saját pörkölőjüket is Beyond Within néven. Ezen a helyen szuperül lehet dolgozni vagy tanulni, ha valaki magasított asztaloknál, a kávézós nyüzsgésben tud jól koncentrálni, és nem bánja, hogy laptopozás közben esetleg összeér a könyöke a szomszéddal.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Véndiák

?>

A Véndiák már 1938 óta várja vendégeit, mégis az a hely, ami nevével ellentétben mindig tud újat mutatni. Az évtizedek óta idejáró törzsvendégeket pont ezért tudják megtartani. Ide betérve az ember mindig elégedetten távozik, legyen az egy magyaros ebéd, egy hamburger, egy napi menü, egy finom desszert vagy egy különleges koktél.

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Neked ajánlott

A