Keresés EN

A Léghajó KERT egy gasztronómiai kuckó, amely a Városliget vadonatúj sportkomplexuma és játszótere között fekszik, így a célközönség már a kezdetektől adott volt. Az étlapon található smoothiek és granolák az elfáradt sportembereknek kedveznek, a csavart fagyi-pizza kombó pedig a játszótérről jövő nyughatatlan gyerekeknek. A hely tehát ügyesen elégíti ki mindkét oldal igényeit, sőt a naponta változó ebédmenükkel megszólítanak egy szélesebb közönséget is, nem beszélve arról, hogy mindig csempésznek bele egy vegetáriánus és egy glutén-/laktózmentes opciót is. A reggeleket világos pörkölésű Bagira vagy sötét Vergnano kávéval kezdhetjük, amihez választhatunk péksütiketbagelt, focacciát vagy paninit is. A belső tér egyébként egyszerű és játékos, ezért remekül illeszkedik a környék nyugalmába, de szép időben a teraszon is ejtőzhetünk. 

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Véndiák

A Véndiák már 1938 óta várja vendégeit, mégis az a hely, ami nevével ellentétben mindig tud újat mutatni. Az évtizedek óta idejáró törzsvendégeket pont ezért tudják megtartani. Ide betérve az ember mindig elégedetten távozik, legyen az egy magyaros ebéd, egy hamburger, egy napi menü, egy finom desszert vagy egy különleges koktél.

új hely Shopping

V26 Képregénybolt

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

új hely Gasztró

Meron Budapest

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

új hely Gasztró

Szabad Új Hely

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Neked ajánlott

A