Keresés EN

Bazilikával szemben lévő La Fabbricában Volenter István, Safranek Márk és Páter József  készíti az autentikus olasz ételeket, úgy, hogy a hagyományosat ügyesen vegyíti a csúcsgasztronómia eszköztárával. A keze nyomán például házilag gyúrt tésztát kapunk, a pizzához pedig eredeti nápolyi receptet alkalmaznak. Utóbbi aztán fatüzeléses kemencében sül ropogósra, sőt van egy teljesen gluténmentes változata is (ami persze egy másik kemencében készül). Ha itt jártok, és kíváncsiak vagytok a kifinomultabb, tengeri herkentyűs vonalra, kóstoljátok meg a rák carpacciót tintahallal színezett házi tésztával, de a desszertnek is hagyjatok helyet; mert tiramisut is készítenek. A hely egyébként nemcsak étteremként, hanem bárként is működik, a lazán elegáns fajtából, és mellé még szép kilátás is jár.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Véndiák

A Véndiák már 1938 óta várja vendégeit, mégis az a hely, ami nevével ellentétben mindig tud újat mutatni. Az évtizedek óta idejáró törzsvendégeket pont ezért tudják megtartani. Ide betérve az ember mindig elégedetten távozik, legyen az egy magyaros ebéd, egy hamburger, egy napi menü, egy finom desszert vagy egy különleges koktél.

Shopping

V26 Képregénybolt

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

Szabad Új Hely

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Neked ajánlott

A