Keresés EN

A Kornélt a Feneketlen-tónál, a Kosztolányi Dezső téren találjuk – nevét, nem meglepő módon Esti Kornélról kapta. A kávézóval egybekötött galériában izgalmas papírtárgyakat találunk. A Manufaktor termékei a 19. századi cirkuszok színes és meghökkentő világát idézik meg, Holló Anna grafikái szellemesen ábrázolják a nagyvárosi létet, Szolnoki Ágnes memóriajátékait madarak és rovarok inspirálják, de Boldizsár Károly, Schall Eszter, Horváth Mónika és további tervezők munkáit is megvásárolhatjuk. A kínálat összhatása olyan, mintha Alice Csodaországában járnánk, így hát a kis üzlet több korosztály kedvencévé is válhat. Az italválaszték sem okoz csalódást, hiszen a szokásos presszókávé vagy flat white mellett kérhetjük például a cappuccinoalapú, narancsvirágos-karamellás Kornélt, a levendulás Kornéliát, de a kurkumával és gyömbérrel fűszerezett aranytejet is érdemes kipróbálni, mentes süteményekkel párosítva.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

IN TOWN Hotpot

A kínai gasztronómia sharing conceptjeként ismert hot potjáért nem is kell messzire menni, hiszen a kőbányai Monori Center az egyik legautentikusabb étteremmel mutatja meg a kínai ételek sava-borsát.

Shopping

Judapest Store

Az autentikusan a Kazinczy utcában található Judapest Store egy zsidó tematikájú, Budapestet fókuszba helyező bolt.

új hely Gasztró

David's Kitchen

A belváros legújabb helyére, a David's Kitchenre mondhatjuk, hogy pékség, azonban az nem fedi le teljesen a valóságot. A Klauzál téri üzlet esetében az angol bakeshop sokkal inkább kifejezi azt, hogy itt a remek kovászos kenyerek és pékáruk mellett más is kapható.

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Neked ajánlott

A