Keresés EN

Szabadidő

Királyrét

Hely adatai

A Börzsöny környékén lévő Királyrét bár a hosszabb túrák közé tartozik, és inkább száraz időben érdemes arra venni az irányt, azért már az enyhébb februárban is kiváló túracélpontnak ígérkezik, mivel Budapestről is könnyen megközelíthető kirándulóhely. Nagymarosról kisvasút is indul ide, ahonnan már elmerülhetünk a természet szépségében, ezért nem is kell autóval nekiindulni a kirándulásnak. Innen egy kicsit keményebb, hosszabb, de nagyon szép útvonal vár a Csóványosig, ahol az erdő sűrűjéből és csendes idilljéből a csúcsra érve csodás kilátásban lehet részünk. Ha nem elégedtünk meg ennyivel, és elég fittek vagyunk, akkor a Nagy-Hideg-hegyet is útba ejthetjük visszafelé, ha viszont inkább pihennénk, akkor irány a Királyrét!

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

IN TOWN Hotpot

A kínai gasztronómia sharing conceptjeként ismert hot potjáért nem is kell messzire menni, hiszen a kőbányai Monori Center az egyik legautentikusabb étteremmel mutatja meg a kínai ételek sava-borsát.

Shopping

Judapest Store

Az autentikusan a Kazinczy utcában található Judapest Store egy zsidó tematikájú, Budapestet fókuszba helyező bolt.

új hely Gasztró

David's Kitchen

A belváros legújabb helyére, a David's Kitchenre mondhatjuk, hogy pékség, azonban az nem fedi le teljesen a valóságot. A Klauzál téri üzlet esetében az angol bakeshop sokkal inkább kifejezi azt, hogy itt a remek kovászos kenyerek és pékáruk mellett más is kapható.

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Neked ajánlott

A