Keresés EN

A Horizont Sörfőzde vagány taproomjával és kisüzemi sörök széles választékával Kőbánya egyik új kedvence. Az állandóan elérhető szortiment mellett a főzde évente közel 30-féle új sört készít. A párlatos hordókban érlelt tételekkel azoknak kedveznek, akik szeretik a komplex ízeket és a magasabb alkoholtartalomtól sem riadnak vissza, míg a limitált szériájú, igazi gyümölcs hozzáadásával készültek meggyőzhetik azokat is, akik általában nem rajonganak a sörökért. Már azért is érdemes betérni hozzájuk, mert a Horizont az első magyar kisüzemi sörfőzde, amely az Asia Beer Challenge-re nevezett mindkét sörével aranyérmeket nyert. Ha a New England IPA típusú söröket részesítjük előnyben, akkor a Hazy Queent kóstoljuk meg a nyertes söreik közül, a Gentle Bastard pedig az American IPA fanok befutója.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

IN TOWN Hotpot

A kínai gasztronómia sharing conceptjeként ismert hot potjáért nem is kell messzire menni, hiszen a kőbányai Monori Center az egyik legautentikusabb étteremmel mutatja meg a kínai ételek sava-borsát.

Shopping

Judapest Store

Az autentikusan a Kazinczy utcában található Judapest Store egy zsidó tematikájú, Budapestet fókuszba helyező bolt.

új hely Gasztró

David's Kitchen

A belváros legújabb helyére, a David's Kitchenre mondhatjuk, hogy pékség, azonban az nem fedi le teljesen a valóságot. A Klauzál téri üzlet esetében az angol bakeshop sokkal inkább kifejezi azt, hogy itt a remek kovászos kenyerek és pékáruk mellett más is kapható.

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Neked ajánlott

A