Keresés EN

Szabadidő

Görzenál Görkorcsolya és Szabadidőpark

Az Óbudán található Görzenál már 1995 óta várja a deszkasportok szerelmesei mellett a görkorisokat és a bringásokat is. A már nemzetközi hírnévre is szert tevő komplexum 14000 nm-en terül el a Duna és a HÉV vonala között, a Kolosy tértől pár percre. Európa legnagyobb szabadidőparkja lehetőséget biztosít, hogy a budapesti fiatalok átadhassák magukat az olyan sportoknak, mint a streetball, falmászás, gyorskorcsolya, BMX, görkorcsolya, de levezetésképpen kipróbálhatják a gumiasztalt is, természetesen pénztárcabarát árakon. Ha még csak ismerkedtek a szabadidős sportokkal, akkor is tökéletes hely a Görzenál, hiszen a profikon kívül a kezdők is látogathatják a pályákat. A Görzi lehetőséget kínál görkorcsolya és egyéb védőfelszerelések bérlésére is. A pályák mellett üzemel büfé, tehát nem lesz gond a szomjoltásra és az éhségre sem.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

IN TOWN Hotpot

A kínai gasztronómia sharing conceptjeként ismert hot potjáért nem is kell messzire menni, hiszen a kőbányai Monori Center az egyik legautentikusabb étteremmel mutatja meg a kínai ételek sava-borsát.

Shopping

Judapest Store

Az autentikusan a Kazinczy utcában található Judapest Store egy zsidó tematikájú, Budapestet fókuszba helyező bolt.

új hely Gasztró

David's Kitchen

A belváros legújabb helyére, a David's Kitchenre mondhatjuk, hogy pékség, azonban az nem fedi le teljesen a valóságot. A Klauzál téri üzlet esetében az angol bakeshop sokkal inkább kifejezi azt, hogy itt a remek kovászos kenyerek és pékáruk mellett más is kapható.

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Neked ajánlott

A