Keresés EN

A Jászai Mari tér közelében találjuk a Gaby’s Budapestet, a környékbeli gyerekesek, külföldiek, belvárosi törzshelyre vágyók és kutyások kedvencét. A hely tulajdonosa, Bryan Wilson évtizedes kereskedelmi tapasztalattal és egy csak ide szóló jeggyel érkezett Amerikából Budapestre, és rögtön megszerette a várost és a Pozsonyi út nyüzsgő légkörét. A helyszínen gyakran feltűnik a hely névadója, Bryan kutyája, Gaby is. A választék szórakoztatóan eklektikus, hiszen Bryan ízlését tükrözi. Itt bőségesen reggelizhetünk a nagy avokádós szendvicstől kezdve az omletten át a bundás kenyérig, ebédre ehetünk egy hatalmas pulled porkos szendvicset, keddenként pedig taconap van. Ha pedig estére is maradnánk, akkor alkoholból is széles választék vár, különösen gines italokból.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

IN TOWN Hotpot

A kínai gasztronómia sharing conceptjeként ismert hot potjáért nem is kell messzire menni, hiszen a kőbányai Monori Center az egyik legautentikusabb étteremmel mutatja meg a kínai ételek sava-borsát.

Shopping

Judapest Store

Az autentikusan a Kazinczy utcában található Judapest Store egy zsidó tematikájú, Budapestet fókuszba helyező bolt.

új hely Gasztró

David's Kitchen

A belváros legújabb helyére, a David's Kitchenre mondhatjuk, hogy pékség, azonban az nem fedi le teljesen a valóságot. A Klauzál téri üzlet esetében az angol bakeshop sokkal inkább kifejezi azt, hogy itt a remek kovászos kenyerek és pékáruk mellett más is kapható.

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Neked ajánlott

A