Keresés EN

A Figi és Lipike egy barátságos delibisztró az angyalföldi Klapka utca elegáns, madárcsicsergős környezetében. A polcokon tállyai borokat és széles delikínálatot találunk, a konyhán pedig remek bisztróételek készülnek – semmi túlbonyolítás, semmi túlfűszerezés, csak friss alapanyagok és letisztult ízek. Akár a francia burgundi marha Furmignon névre keresztelt tokaji verzióját, akár egy krémes és roppanós főzeléket vagy a dél-afrikai paradicsompaprikával megbolondított gulyáslevest választjuk, mindenképp szenzációs ízélményben lesz részünk. Levezetésnek pedig szinte kötelező megkóstolni a somlói pohárdesszertet, ami már egymagában is meg tudna győzni minket arról, hogy visszajáró törzsvendégekké váljunk.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Gasztró Szponzorált

ARAZ étterem

Az ARAZ éttermet Budapest bohém negyedében, a Dohány utcában találjuk, ahol egész évben változatos, ízletes heti menüvel, szezonális gasztronómiai különlegességekkel, egyedülálló borvacsorákkal és sok más érdekességgel várnak minket.

új hely

Quentin′s Burger

A Ferenc téri Quentin′s Burger azok kedvence lesz, akik imádják Tarantinót, a klasszikus hamburgereket, na meg a 90-es éveket. A hely alapítói odavannak Tarantino filmjeiért, és igyekeztek az enteriőrben is megmutatni azt.

Éjszakai élet Gasztró

Craft Head Brewpub & Bistro

A Craft Head Brewpub & Bistro egy olyan hely, amely kis és nagy társaságokat egyaránt befogad óriási terében. A Rákóczi úton lévő gasztrokocsma annyi asztallal bír, hogy nehezen elképzelhető, hogy itt valaki ne tudjon leülni.

Neked ajánlott

A