Keresés EN

Az Enso a VIII. kerület szívében, pontosabban a hajdani mosodából kialakított Patyolat nevű kulturális befogadótér hátsó traktusában bújik meg. Az étterem fő profilja az ázsiai-magyar fúziós konyha, amelyhez egy indusztriális belső párosul, így a hely igazi laza, fiatalos, berlini hangulatot áraszt. Az étlap a japán kocsma-bisztró, az izakaja világát idézi, ezért a levesen kívül az összes fogás a sharing koncepcióra épül, hogy könnyedén megosztozhasson rajtuk egy társaság. A menün szerepelnek olyan zászlóshajó ételek, amelyek nem fognak változni, a home fusion név alattiak azonban 1-2 havonta megújulnak. Az állandó kínálat része a főként ázsiai ihletésű fogások, mint a malacfül, a savanyított fürjtojás, a ramen, a koreai csirke és a chirashizushi, a szezonálisak pedig a hazai konyhára épülnek egy kis távol-keleti fúzióval megbolondítva. Az itallap is gazdag a látványos koktéloknak köszönhetően, és persze a sake sem hiányozhat a kínálatból.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Véndiák

?>

A Véndiák már 1938 óta várja vendégeit, mégis az a hely, ami nevével ellentétben mindig tud újat mutatni. Az évtizedek óta idejáró törzsvendégeket pont ezért tudják megtartani. Ide betérve az ember mindig elégedetten távozik, legyen az egy magyaros ebéd, egy hamburger, egy napi menü, egy finom desszert vagy egy különleges koktél.

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Neked ajánlott

A