Keresés EN

A Dabas Deli Bistro találkozóhelyet kínál a helyieknek, pihenést a fáradt vándoroknak és különleges delikateszholmival hívogat, így nem véletlen, hogy fiatal kora ellenére már az átutazók, a dabasiak és a budapesti foodie-k is a szívükbe zárták. Pócsik László elképzelése egy specialty kávézó, egy delikatesz és egy jó bisztrókonyha sajátos elegyében öltött testet, ahol értő kezekre bízhatja a gasztronómiát, és ahol vendégül láthat. Jelenik Zsolt séf és Horváth Dániel séfhelyettes már összeszokott konyhai csapatot alkotnak: több budapesti topétterem után most Dabason találták meg a szinergiát. Kocsis Sándor a Bock Bisztróból lehet ismerős, míg a delikateszrészleg háziasszonya, Potsubay Renáta például a Sarki Fűszeresből. Nem is olyan régen kávézó és kifőzde jellegű hely működött itt, így teljes átalakítást, sok fejlesztést kívánt a főtéren található egység, amely a csupasz betonfalaktól épült újjá. A végeredmény valóban stílusos, nemzetközi, kényelmes, praktikus és szemnek/léleknek is kellemes. A Dabas Deli Bistro reggeltől estig él, jó kávéval, még jobb reggelifogásokkal, helyben készült péksüteményekkel, szendvicsekkel vár, de ebédidőben és vacsorára is érdemes betérni, mert ahogy halad előre a nap egyre combosabb fogások készülnek a konyhában.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Véndiák

?>

A Véndiák már 1938 óta várja vendégeit, mégis az a hely, ami nevével ellentétben mindig tud újat mutatni. Az évtizedek óta idejáró törzsvendégeket pont ezért tudják megtartani. Ide betérve az ember mindig elégedetten távozik, legyen az egy magyaros ebéd, egy hamburger, egy napi menü, egy finom desszert vagy egy különleges koktél.

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Neked ajánlott

A