Keresés EN

A Vécsey utcában, a Parlamenthez közel találjuk a Da Mario olasz vendéglőt, melynek nagyszerűsége éppen egyszerűségében rejlik. Az agyongondolt fogások és újhullámos tálalás helyett ők a klasszikus olasz iskolát viszik, vagyis letisztult, autentikus fogásokat kínálnak, kifogástalan itáliai alapanyagokból készítve. Az étlapon olyan közkedvelt ételek találhatóak, mint a fatüzelésű kemencében készült eredeti olasz pizza, a lasagne, valamint a tortelloni. A tulajdonosok is Olaszországból érkeztek, így nem csoda, hogy a gasztronómián kívül a barátságos mentalitást is igyekeznek visszaadni vendégeiknek.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

IN TOWN Hotpot

A kínai gasztronómia sharing conceptjeként ismert hot potjáért nem is kell messzire menni, hiszen a kőbányai Monori Center az egyik legautentikusabb étteremmel mutatja meg a kínai ételek sava-borsát.

Shopping

Judapest Store

Az autentikusan a Kazinczy utcában található Judapest Store egy zsidó tematikájú, Budapestet fókuszba helyező bolt.

új hely Gasztró

David's Kitchen

A belváros legújabb helyére, a David's Kitchenre mondhatjuk, hogy pékség, azonban az nem fedi le teljesen a valóságot. A Klauzál téri üzlet esetében az angol bakeshop sokkal inkább kifejezi azt, hogy itt a remek kovászos kenyerek és pékáruk mellett más is kapható.

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Neked ajánlott

A