Keresés EN

A Csiga CafétRákóczi tér egy saroképületében kell keresni. Az elhelyezkedés önmagában még nem tenné hamisítatlan józsefvárosi kulthellyé a kávézót, de minden más gondoskodik erről. Kezdve a galériás, keleties beütésű kávéház hangulattal és folytatva a készséges felszolgálókkal, akiknek a neve még az étlapon is szerepel. Ha szemfülesek vagyunk, egy Csepel varrógépasztalt is felfedezhetünk, de talán kezdjük a látogatást egy cappuccinóval. A városban elszaporodott újhullámos változatok után felüdülés csak pár száz forintért inni a feketét, ha azonban komolyabbat szeretnénk enni, már mélyebben a zsebünkbe kell nyúlni. A Csigában nagyon kellemes elücsörögni, fel se tűnik, hogy órák röppenek el, miközben a harmadik félliteres szörpünket kortyoljuk.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

IN TOWN Hotpot

A kínai gasztronómia sharing conceptjeként ismert hot potjáért nem is kell messzire menni, hiszen a kőbányai Monori Center az egyik legautentikusabb étteremmel mutatja meg a kínai ételek sava-borsát.

Shopping

Judapest Store

Az autentikusan a Kazinczy utcában található Judapest Store egy zsidó tematikájú, Budapestet fókuszba helyező bolt.

új hely Gasztró

David's Kitchen

A belváros legújabb helyére, a David's Kitchenre mondhatjuk, hogy pékség, azonban az nem fedi le teljesen a valóságot. A Klauzál téri üzlet esetében az angol bakeshop sokkal inkább kifejezi azt, hogy itt a remek kovászos kenyerek és pékáruk mellett más is kapható.

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Neked ajánlott

A