Keresés EN

Gasztró

Cserpes Tejivó - Corvin köz

A Corvin negyed bejáratánál lévő Cserpes nagy népszerűségnek örvend a környékbeliek körében. A hely egy letűnt fogalom felélesztésére is vállalkozik, ahol a (valóban) tejes italok mellett finom pékárukra is lecsaphatsz. A kínálatban megtalálhatóak a díjnyertes túró rudi, a kapuvári sajtok, joghurtok, turmixok, szendvicsek, saláták és még gyümölcskelyhek is. Jó időben benépesül a terasz is, ahonnan tökéletesen meg lehet figyelni a moziba vagy plázába siető emberforgalmat. Az itteni Cserpesért a Life1-ban edzők is nagyon hálásak lehetnek, hiszen nincs is annál jobb, mint egy kemény tréning után kiadós reggelivel vagy ebéddel jutalmazni magunkat.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

IN TOWN Hotpot

A kínai gasztronómia sharing conceptjeként ismert hot potjáért nem is kell messzire menni, hiszen a kőbányai Monori Center az egyik legautentikusabb étteremmel mutatja meg a kínai ételek sava-borsát.

Shopping

Judapest Store

Az autentikusan a Kazinczy utcában található Judapest Store egy zsidó tematikájú, Budapestet fókuszba helyező bolt.

új hely Gasztró

David's Kitchen

A belváros legújabb helyére, a David's Kitchenre mondhatjuk, hogy pékség, azonban az nem fedi le teljesen a valóságot. A Klauzál téri üzlet esetében az angol bakeshop sokkal inkább kifejezi azt, hogy itt a remek kovászos kenyerek és pékáruk mellett más is kapható.

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Neked ajánlott

A