Keresés EN

Gasztró

Coffee Stand Gutenberg + Backdoor

Budapest legkisebb újhullámos kávézójának címét tudhatja magáénak a Gutenberg téri cuki kis kávézó, a Coffee Stand Gutenberg, aminek tényleg csak egy kis fülkéje van, ahonnan átvehetünk egy jó feketét, beülni viszont nem tudunk. A zsebkendőnyi kávézóba csak a barista fér be, aki az ablakon át adja a kávét és a péksüteményeket a kezünkbe. De nemcsak ezért különleges a hely, hanem mert világos pörkölésű kávéját magyarok termesztik, és egy szekszárdi pörkölőtől, a Lucky Captől szerzik be. Egyébként, ha üldögélve fogyasztanánk el az ébresztő italunkat, akkor egy pár métert kell csak sétálnunk, ugyanis 2023 nyarától Backdoor néven már elérhető a tesó is, ahol egy földszinti rész vagy (a csigalépcsőt megmászva) egy galéria is rendelkezésünkre áll. A Palotanegyed egyre csak fejlődik, szeretünk itt sétálni, főleg, mert jó helyekből nincs hiány, és ha specialty kávéról van szó, akkor már két kis szuper kávézó is az eszünkbe ötlik.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró Szponzorált

ARAZ étterem

Az ARAZ éttermet Budapest bohém negyedében, a Dohány utcában találjuk, ahol egész évben változatos, ízletes heti menüvel, szezonális gasztronómiai különlegességekkel, egyedülálló borvacsorákkal és sok más érdekességgel várnak minket.

új hely

Quentin′s Burger

A Ferenc téri Quentin′s Burger azok kedvence lesz, akik imádják Tarantinót, a klasszikus hamburgereket, na meg a 90-es éveket. A hely alapítói odavannak Tarantino filmjeiért, és igyekeztek az enteriőrben is megmutatni azt.

Éjszakai élet Gasztró

Craft Head Brewpub & Bistro

A Craft Head Brewpub & Bistro egy olyan hely, amely kis és nagy társaságokat egyaránt befogad óriási terében. A Rákóczi úton lévő gasztrokocsma annyi asztallal bír, hogy nehezen elképzelhető, hogy itt valaki ne tudjon leülni.

új hely Gasztró

LuLu Budapest

A LuLu Budapesttel újra nagy élet lett a Széna téren pár éve megszüntetett buszpályaudvar egykori Volán-irodájában. A hely nagy ablakai a Szenes Hanna térre és a Csalogány utcára is nyílnak, ezért bent világos és tágas tér fogad, ahova jólesik beülni és elidőzni egy villásreggeli társaságában.

Neked ajánlott

A