Keresés EN

A CIAO Pizza Csömörön egy otthonos, valódi családi ebédes/vacsorás hely, finom pizzákkal és olasz klasszikusokkal. Egyenesen Szicíliából érkezett fatüzeléses kemencéjük, így már az étteremhez közelítve is érződik a mesés illat, ráadásul ide betérve a pizzák előkészítését is megfigyelhetjük. A CIAO pizzái alapvetően nápolyi stílusúak, de a felhősebb harapásélmény mellett a tészta egyes részei ropogósak is. A klasszikus marinaraMargheritapármai sonkás vagy tonhalas alapverziók mellett érdemes megkóstolni a bufalát vagy a crudót, de akár saját pizzafeltéteinket is kiválaszthatjuk. Emellett minden hétre jut egy-egy extra ajánlat pizzából, tésztából és levesből is. Az étterem egy körforgalom közvetlen közelében, a Középhegy felé tartó út mellett található, jó parkolási lehetőségekkel, de akár biciklivel is érkezhetünk, melegebb időben pedig a teraszon időzhetünk. Legtöbbször a házigazdák is jelen vannak az étteremben, családias, barátságos a hangulat és mindig olasz rádió szól, úgyhogy nem csoda, ha nem csak Csömörről és környékéről, hanem távolabbról is visszatérnek ide a vendégek.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Véndiák

?>

A Véndiák már 1938 óta várja vendégeit, mégis az a hely, ami nevével ellentétben mindig tud újat mutatni. Az évtizedek óta idejáró törzsvendégeket pont ezért tudják megtartani. Ide betérve az ember mindig elégedetten távozik, legyen az egy magyaros ebéd, egy hamburger, egy napi menü, egy finom desszert vagy egy különleges koktél.

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Neked ajánlott

A