Keresés EN

A Cat Museum Budapest egy nyugodt oázis a Bajcsy Zsilinszky úttal párhuzamosan futó Vadász utcában. Ha valami miatt nem tarthatunk otthon állatot vagy szeretnénk jobban megismerni a különböző macskafajtákat, jó program lehet, hiszen a helyszínen 8 különleges cica várja a simogató kezeket, mind nagyon barátságosan és bújósak. Aki szereti a macskákat és betér ide, igazán kipihenten távozhat, amelyről többek között Leonardo, Vattacukor, Ciceró vagy Kalóz dorombolva gondoskodik. Emellett számos érdekességet megtudhatunk a macskák történetéről, vannak kisebb játékok, pihenősarok, macskás festmények is. A picike ajándékboltban számos cicás relikviákat kaphatunk, illetve kávét és üdítőt, amelyet az előtérben fogyaszthatunk el. Fontos, hogy érdemes előzetesen időpontot foglalni, hiszen a cicák védelme érdekében maximalizálva van a látogatók létszáma, illetve csak 6 éves kortól lehet részt venni a programon.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Gasztró Szponzorált

ARAZ étterem

Az ARAZ éttermet Budapest bohém negyedében, a Dohány utcában találjuk, ahol egész évben változatos, ízletes heti menüvel, szezonális gasztronómiai különlegességekkel, egyedülálló borvacsorákkal és sok más érdekességgel várnak minket.

új hely

Quentin′s Burger

A Ferenc téri Quentin′s Burger azok kedvence lesz, akik imádják Tarantinót, a klasszikus hamburgereket, na meg a 90-es éveket. A hely alapítói odavannak Tarantino filmjeiért, és igyekeztek az enteriőrben is megmutatni azt.

Éjszakai élet Gasztró

Craft Head Brewpub & Bistro

A Craft Head Brewpub & Bistro egy olyan hely, amely kis és nagy társaságokat egyaránt befogad óriási terében. A Rákóczi úton lévő gasztrokocsma annyi asztallal bír, hogy nehezen elképzelhető, hogy itt valaki ne tudjon leülni.

Neked ajánlott

A