Keresés EN

A Butter Brothers egy kézműves pékség a Lónyay utcában, ahol van sörös kenyér, leveles tészta, croissant, túró, málna- és egreslekvár. Közel a Vásárcsarnokhoz, a legjobb házi készítésű péksüteményekkel, igazi tejjel, baguette-tel és bucikkal várnak minden éhes vendéget. A Butter Brothers egy közkedvelt reggelizőhely, mivel vannak szendvicseik és kávéjuk is, de ebédre napi levesért is betérhetünk. Ezzel a választékkal hamar elcsábít bárkit.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

IN TOWN Hotpot

A kínai gasztronómia sharing conceptjeként ismert hot potjáért nem is kell messzire menni, hiszen a kőbányai Monori Center az egyik legautentikusabb étteremmel mutatja meg a kínai ételek sava-borsát.

Shopping

Judapest Store

Az autentikusan a Kazinczy utcában található Judapest Store egy zsidó tematikájú, Budapestet fókuszba helyező bolt.

új hely Gasztró

David's Kitchen

A belváros legújabb helyére, a David's Kitchenre mondhatjuk, hogy pékség, azonban az nem fedi le teljesen a valóságot. A Klauzál téri üzlet esetében az angol bakeshop sokkal inkább kifejezi azt, hogy itt a remek kovászos kenyerek és pékáruk mellett más is kapható.

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Neked ajánlott

A