Keresés EN

Gasztró

Budapest Bägel - Baross utca

A Budapest Bägelben minden e körül a bizonyos lyukas közepű, mákkal vagy magvakkal megszórt, helyben sütött pékáru körül forog. Nagy előnye - amit az Egyesült Államokban és Britanniában már régóta tudnak -, hogy mindenféle feltét jól áll neki, így miután bőségesen megtöltik lazaccal, avokádóval, zöldségekkel vagy valamilyen szezonális extrasággal, egy hamisítatlan hipszter szendvics lesz a végeredmény. Ez pedig nagyon jól működik reggeliként vagy uzsonnaként, de még ebédre is be lehet vállalni egyet, esetleg kettőt belőle.

Tipp: 2016 tavaszán a Juicy-val közösen is nyitottak egy üzletet, a Madách tér forgatagában.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Gasztró Szponzorált

ARAZ étterem

Az ARAZ éttermet Budapest bohém negyedében, a Dohány utcában találjuk, ahol egész évben változatos, ízletes heti menüvel, szezonális gasztronómiai különlegességekkel, egyedülálló borvacsorákkal és sok más érdekességgel várnak minket.

új hely

Quentin′s Burger

A Ferenc téri Quentin′s Burger azok kedvence lesz, akik imádják Tarantinót, a klasszikus hamburgereket, na meg a 90-es éveket. A hely alapítói odavannak Tarantino filmjeiért, és igyekeztek az enteriőrben is megmutatni azt.

Éjszakai élet Gasztró

Craft Head Brewpub & Bistro

A Craft Head Brewpub & Bistro egy olyan hely, amely kis és nagy társaságokat egyaránt befogad óriási terében. A Rákóczi úton lévő gasztrokocsma annyi asztallal bír, hogy nehezen elképzelhető, hogy itt valaki ne tudjon leülni.

Neked ajánlott

A