Keresés EN

A Varsányi Irén utca Budai Kettője könnyen vált a környék kedvenc napindító helyévé: a kedves vendéglátás, a korai nyitás és az egyre csak bővülő választék miatt kellemes időben a kis teraszon, hidegebb napokon bent érdemes kávézni és harapni valamit. Süteményeik szuperek, akárcsak a pékáru, ráadásul sokféle szendviccsel készülnek, melyeket összesütve is kérhetünk. Mellé jól passzol egy csinosan dekorált világos vagy sötét pörkölésű kávé, de szörpért és pohárkrémekért is érdemes beugrani hozzájuk. Ha valaki hasonló kínálatba botlana a Városmajor környékén, ne lepődjön meg, a Maros utcában található "Budai Egy", vagyis a Budai Pékség a családhoz tartozik. Szintén az üzlet "tartozéka" egy külön cukrászműhely, ahol megrendelésre készítenek tortákat, sőt 2017 végén egy 3. kávézót is nyitottak Budai 3 néven.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

IN TOWN Hotpot

A kínai gasztronómia sharing conceptjeként ismert hot potjáért nem is kell messzire menni, hiszen a kőbányai Monori Center az egyik legautentikusabb étteremmel mutatja meg a kínai ételek sava-borsát.

Shopping

Judapest Store

Az autentikusan a Kazinczy utcában található Judapest Store egy zsidó tematikájú, Budapestet fókuszba helyező bolt.

új hely Gasztró

David's Kitchen

A belváros legújabb helyére, a David's Kitchenre mondhatjuk, hogy pékség, azonban az nem fedi le teljesen a valóságot. A Klauzál téri üzlet esetében az angol bakeshop sokkal inkább kifejezi azt, hogy itt a remek kovászos kenyerek és pékáruk mellett más is kapható.

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Neked ajánlott

A