Keresés EN

A breadpit – igen, jól értettétek a szóviccet – Zugló mélyén lapul, de még a város másik feléről is átcsábítja az embereket. Elsősorban azért, mert a pult mögött olyan hibátlan pékáruk sorakoznak, hogy alig bírtunk választani közülük. A saját fejlesztésű szendvicsköltemények közül végül a Wow nevű lett a kedvencünk, amelybe gorgonzolakrém, eper, fenyőmag, szarvasgomba és méz kerül, de például a nap kenyerét is érdemes hazavinni. A meglepő ízekre persze itt is készüljünk, hiszen az aktuális vekni lehet épp jalapeñós-cheddaros vagy a rozsos-mákos-szilvás is, de akkor sem kell aggódnunk, ha a visszafogottabb vonalat kedveljük, hiszen a túrós táskátólcroissant-on át a diós vagy kakaós csigáig minden klasszikust megtalálunk. A breadpit népszerűségének másik oka, hogy a kiválasztott finomságokat egy hatalmas, hangulatos kertben is elfogyaszthatjuk, de az sem baj, ha rossz időt fogunk ki, hiszen a beltér retró beütésű dizájnját is imádtuk.

Cimkék

Hasonló tartalmak

új hely

Quentin′s Burger

A Ferenc téri Quentin′s Burger azok kedvence lesz, akik imádják Tarantinót, a klasszikus hamburgereket, na meg a 90-es éveket. A hely alapítói odavannak Tarantino filmjeiért, és igyekeztek az enteriőrben is megmutatni azt.

Éjszakai élet Gasztró

Craft Head Brewpub & Bistro

A Craft Head Brewpub & Bistro egy olyan hely, amely kis és nagy társaságokat egyaránt befogad óriási terében. A Rákóczi úton lévő gasztrokocsma annyi asztallal bír, hogy nehezen elképzelhető, hogy itt valaki ne tudjon leülni.

új hely Gasztró

LuLu Budapest

A LuLu Budapesttel újra nagy élet lett a Széna téren pár éve megszüntetett buszpályaudvar egykori Volán-irodájában. A hely nagy ablakai a Szenes Hanna térre és a Csalogány utcára is nyílnak, ezért bent világos és tágas tér fogad, ahova jólesik beülni és elidőzni egy villásreggeli társaságában.

új hely Gasztró

Rojt és Bojt Coffee

A Rojt és Bojt második egységét is az I. kerületben nyitotta meg, de míg az első egységet a Kosciuszkó Tádé utcában találjuk, addig az új nagyobb kávézó a Gránit lépcső közelében fekszik, így bárhonnan is közelítjük meg a Várat, mindkét oldalon betérhetünk egy kis finomságért.

Neked ajánlott

A