Keresés EN

Élvezd az életet, és add át magad a Blue Bird Karaoke élményének! Budapest egyik legnagyobb karaoke szórakozóhelye 5 privát karaoke termével várja az éneklés szerelmeseit. Az exkluzív termek mindegyike hangszigetelt, professzionális hangrendszerrel van felszerelve. A szobák befogadóképessége 25 vendégig terjed, ahol hatalmas dalfelhozatal vár minket: több mint 75 ezer dal van a repertoárjukban, amelyek között böngészve 10 különböző nyelvű számra is bukkanhatunk. Ezenkívül sokféle koktéllal is feldobhatjuk itt a hangulatunkat. Ehhez pedig el sem kell hagyni az adott szobát, hiszen már bentről, egy rendszeren keresztül könnyen leadhatjuk rendelésünket. Sőt, a karaokeszobák egy éjszakai klubként is működnek, közös teremmel és bárral.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

IN TOWN Hotpot

A kínai gasztronómia sharing conceptjeként ismert hot potjáért nem is kell messzire menni, hiszen a kőbányai Monori Center az egyik legautentikusabb étteremmel mutatja meg a kínai ételek sava-borsát.

Shopping

Judapest Store

Az autentikusan a Kazinczy utcában található Judapest Store egy zsidó tematikájú, Budapestet fókuszba helyező bolt.

új hely Gasztró

David's Kitchen

A belváros legújabb helyére, a David's Kitchenre mondhatjuk, hogy pékség, azonban az nem fedi le teljesen a valóságot. A Klauzál téri üzlet esetében az angol bakeshop sokkal inkább kifejezi azt, hogy itt a remek kovászos kenyerek és pékáruk mellett más is kapható.

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Neked ajánlott

A