Keresés EN

A Madách téren és a Hercegprímás utcában található egység után már Budára is beköltözött az egyik kedvenc görög street food éttermünk, a Blue Agori. A minőség változatlan, és mindhárom helynek megvannak a specialitásai, de a gyorsan készülő fogásokat, friss és válogatott zöldségekkel, ízletes szószokkal, kiváló húsokkal a Margit körúton is ugyanúgy megtaláljuk. A Blue Agorinál a kulcsfontosságú alapanyagok túlnyomó része a Balkán-félsziget déli részéről érkezik, így pár harapás erejéig tényleg Görögországban érezhetjük magunkat. A Margit körúti egységben a hangulat kozmopolita, de a látványkonyhának köszönhetően a klasszikus gíroszozók feelingjét sem kell nélkülöznünk. A megszokott gírosz–souvlaki duó mellett a mennyei bifteki és a cukkinigolyó itt is megtalálható, de a választék jóval szélesebb. Az ízpárosításokkal és -variálásokkal, a személyre szabott tálakkal pedig bátran kísérletezzünk!

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Véndiák

?>

A Véndiák már 1938 óta várja vendégeit, mégis az a hely, ami nevével ellentétben mindig tud újat mutatni. Az évtizedek óta idejáró törzsvendégeket pont ezért tudják megtartani. Ide betérve az ember mindig elégedetten távozik, legyen az egy magyaros ebéd, egy hamburger, egy napi menü, egy finom desszert vagy egy különleges koktél.

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Neked ajánlott

A