Keresés EN

Gasztró

BITE Bakery Café - Oktogon

A Nyugati és a Király utca után már az Oktogonon is megtaláljuk a BITE Bakery Café hírhedt pereceit és mascarponés tekercseit. Aki szereti az előző egységeket, annak az új hely sem fog csalódást okozni, hiszen a megszokott választék sorakozik az üvegpult mögött. A hibátlan reggeli-élményhez az amerikai ihletésű minimál design is hozzájárul, a galéria pedig ideális helyszín, ha szeretnénk egy nyugodt sarokban elolvasni az emailjeinket, miközben elkortyoljuk a napindító kávét.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Gasztró Szponzorált

ARAZ étterem

Az ARAZ éttermet Budapest bohém negyedében, a Dohány utcában találjuk, ahol egész évben változatos, ízletes heti menüvel, szezonális gasztronómiai különlegességekkel, egyedülálló borvacsorákkal és sok más érdekességgel várnak minket.

új hely

Quentin′s Burger

A Ferenc téri Quentin′s Burger azok kedvence lesz, akik imádják Tarantinót, a klasszikus hamburgereket, na meg a 90-es éveket. A hely alapítói odavannak Tarantino filmjeiért, és igyekeztek az enteriőrben is megmutatni azt.

Éjszakai élet Gasztró

Craft Head Brewpub & Bistro

A Craft Head Brewpub & Bistro egy olyan hely, amely kis és nagy társaságokat egyaránt befogad óriási terében. A Rákóczi úton lévő gasztrokocsma annyi asztallal bír, hogy nehezen elképzelhető, hogy itt valaki ne tudjon leülni.

Neked ajánlott

A