Keresés EN

Gasztró

BITE Bakery Café - Király utca

A BITE Bakery a VII. kerületet is meghódította: második üzletüket a Király utcában rendezték be, mindössze néhány perc sétára a Nagykörúttól. Gondosan ügyeltek arra, hogy a híressé vált perecek és mázas tekercsek mindegyike beférjen a pultba. A kínálat tehát ugyanaz, mint a Nyugati téri egységben, de itt jóval nagyobb térben, méretes ablakokkal ellátott emeleten és galérián fogyaszthatjuk el a kiválasztott pékárut. Ezt érdemes egy csésze kávéval társítani, és így már meg is kapjuk a menüt, ami reggeliként, de uzsonnaként is nagyon jól működik.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

IN TOWN Hotpot

A kínai gasztronómia sharing conceptjeként ismert hot potjáért nem is kell messzire menni, hiszen a kőbányai Monori Center az egyik legautentikusabb étteremmel mutatja meg a kínai ételek sava-borsát.

Shopping

Judapest Store

Az autentikusan a Kazinczy utcában található Judapest Store egy zsidó tematikájú, Budapestet fókuszba helyező bolt.

új hely Gasztró

David's Kitchen

A belváros legújabb helyére, a David's Kitchenre mondhatjuk, hogy pékség, azonban az nem fedi le teljesen a valóságot. A Klauzál téri üzlet esetében az angol bakeshop sokkal inkább kifejezi azt, hogy itt a remek kovászos kenyerek és pékáruk mellett más is kapható.

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Neked ajánlott

A