Keresés EN

Barba Negra tulajdonképpen összebútorozott saját magával, hiszen 2021 nyarán bezárták a Prielle utcai klubot, és helyette a Neumann János utcai, szabadtéri egységüket bővítették ki egy fedett színpaddal, majd idén újabb helyre költöztek, Csepelre a Szállító utcába. A hely egész évben várja a közönséget. Elsősorban keményebb rock-, alternatív meg tribute bandák szerepelnek a kínálatban. A külföldi világsztárok mellett a legnépszerűbb hazai fellépők is megfordulnak a színpadon. A szervezők ízlése változatos, így bármilyen korosztály vagy épp szubkultúra megtalálja a hozzá illő közeget. További öröm, hogy a pultoknál elég sok a sörcsap, ráadásul a jó hangosításnak köszönhetően sorban állás közben sem maradunk le a zenéről.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

IN TOWN Hotpot

A kínai gasztronómia sharing conceptjeként ismert hot potjáért nem is kell messzire menni, hiszen a kőbányai Monori Center az egyik legautentikusabb étteremmel mutatja meg a kínai ételek sava-borsát.

Shopping

Judapest Store

Az autentikusan a Kazinczy utcában található Judapest Store egy zsidó tematikájú, Budapestet fókuszba helyező bolt.

új hely Gasztró

David's Kitchen

A belváros legújabb helyére, a David's Kitchenre mondhatjuk, hogy pékség, azonban az nem fedi le teljesen a valóságot. A Klauzál téri üzlet esetében az angol bakeshop sokkal inkább kifejezi azt, hogy itt a remek kovászos kenyerek és pékáruk mellett más is kapható.

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Neked ajánlott

A