Keresés EN

A Károlyi-kert szomszédságában megnyílt a város első indonéz kávézója, a baKudapa, ahol Arvita és Angela pozitív energiái, szumátrai kávékülönlegességek és kellemesen fűszeres falatok várnak ránk. A baKudapa név jelentése egyben missziója is a tulajdonosoknak: találkozni egymássalSzumátrai kávét kínálnak, és ha igazán tradicionálisak szeretnénk lenni, kóstoljuk meg a bajigurt (kávé, pálmacukor, kókusztej, fahéj) vagy az Ice klepon lattét, ami pandanlevél- (csavarpálma levele) kivonattal készül. A harapnivalóktól (például töltött batyuk) a rizses fogásokon át a kókuszos és banános desszertekig terjed az ételválaszték, Indonézia minden területéről inspirálódtak. Az üzlet egy kis delivel is kiegészül, ahol kaphatók fűszerek, alaplékocka, gyömbértea, banánchips, Pastel koekjes aprósütemény és krékerek, de remek utazási tippeket is kaphatunk az itt dolgozóktól.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

IN TOWN Hotpot

A kínai gasztronómia sharing conceptjeként ismert hot potjáért nem is kell messzire menni, hiszen a kőbányai Monori Center az egyik legautentikusabb étteremmel mutatja meg a kínai ételek sava-borsát.

Shopping

Judapest Store

Az autentikusan a Kazinczy utcában található Judapest Store egy zsidó tematikájú, Budapestet fókuszba helyező bolt.

új hely Gasztró

David's Kitchen

A belváros legújabb helyére, a David's Kitchenre mondhatjuk, hogy pékség, azonban az nem fedi le teljesen a valóságot. A Klauzál téri üzlet esetében az angol bakeshop sokkal inkább kifejezi azt, hogy itt a remek kovászos kenyerek és pékáruk mellett más is kapható.

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Neked ajánlott

A