Keresés EN

Gasztró

Bageri – Ráday utca

A Bageri második egysége a Ráday utcát színesíti szebbnél szebb krémes-gyümölcsös finomságaival és árasztja el a péksütik vajas illatával. A hely neve a dán pékség szóból származik, így nem véletlen, hogy bent skandináv stílusú, letisztult hangulat fogad. A műhely is itt található, ahol sülnek az édes és sós sütemények, kenyerek, a munkafolyamatba pedig az ablakon keresztül mi is betekintést nyerhetünk. A pékség főszereplője a vajas, ropogós leveles tészta, ami krémek, gyümölcsök, vagy éppen sós feltétek segítségével cukrászkölteménynek is beillő formációkba rendeződik. De hagyományos, gyerekkort idéző édességek is kaphatók, mint például a zserbó vagy a mákos guba. Egy igazán extra ízélményért a deluxe croissant-ok valamelyikét válasszuk. A leveles tésztán túl a kacsamájterrine-es brióst is megkóstolhatjuk, melynél kellemes összhang tapasztalható a sós és az édes ízek között. Ha sietünk, a skandináv és a magyar klasszikusok közül felkaphatunk valamit az útra, mint például egy kakaós csigát vagy egy bullart, kiegészítve egy tökéletes Sonic Beans pörkölésű kávéval. Ha hazafelé vesszük az irányt, akkor egy szuper kenyérrel a hónunk alatt induljunk el.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

Véndiák

?>

A Véndiák már 1938 óta várja vendégeit, mégis az a hely, ami nevével ellentétben mindig tud újat mutatni. Az évtizedek óta idejáró törzsvendégeket pont ezért tudják megtartani. Ide betérve az ember mindig elégedetten távozik, legyen az egy magyaros ebéd, egy hamburger, egy napi menü, egy finom desszert vagy egy különleges koktél.

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Neked ajánlott

A