Bemutató

Törzshely gyanús kávézó a nyolcadik kerletben: 100% arabica kávé otthonos atmoszférával párosítva. A romantikus Bródy Sándor utcában megbújó Apricot Coffee a modern speciality kávézók minőségével és autentikus feketékkel várja minden először és sokadjára betérő vendégét.

Kávéjuk alapanyagához majdnem fél éven és 40 kg kávén át vezetett az út, míg végül megszületett guatemalai, kolumbia és etióp szemek házasításából az Apricot Blend. Espresso és tejes variációkban is kiváló, főleg ha választunk az italunk mellé egy süteményt, szendvicset vagy házikekszet. A desszertek között vegán és Paleo opciókat is találunk, illetve alternatív növényi italok, matcha latte és coldbrew is színesíti a felhozatalt. Reggelinket ráadásul a teraszon is elfogyaszthatjuk, vagy kérhetjük elvitelre - akár egy környezetbarát Ecoffee pohárban.

Tipp: ha otthon is szeretnénk minőségi kávét készíteni, az Apricotban beszerezhetjük a szükséges kiegészítőket, a havonta-kéthavonta megrendezett Home Barista tréningen pedig a szakma fortélyait is elsajátíthatjuk.

Hasonló tartalmak