Keresés EN

Gasztró

Alaplé Bár - Nagymező utca

A Lövőház utca után a pesti oldalra is beköltözött az Alaplé Bár, így már a Nagymező utcában is hozzájuthatunk egy ízletes és egészséges alapléhez vagy egy forró leveshez. A koncepció ugyanaz, mint az első egységben, itt is csirke és marha alaplé közül választhatunk, amelyet, ha szeretnénk, hatféle ízesítéssel párosíthatunk. A Kalapos elnevezésűvel például a laktózérzékenyeknek kedveznek, mivel összetevői között egy választott alaplé, sítake gomba, laktózmentes tejföl és petrezselyem áll. Ha pedig valamilyen igazán izgalmas és furcsa kombinációra vágyunk egy nehezebb felkelés után, akkor a macha teát, algát, zellerzöldet, petrezselymet, lime-ot és chilit tartalmazó Ébredős a nyerő választás. Az alapleveket persze „tisztán”, üvegben is megvásárolhatjuk, ha az otthoni főzést szeretnénk velük új szintre emelni.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Shopping

V26 Képregénybolt

?>

A képregényekért rajongók száma ugyan nem nagy, de azért még mindig akad rá vevő, sőt az Újlipótvárosban lévő V26 saroküzlet a kis, de annál lelkesebb tábor számára minden igényt kielégítő módon kínál mindenféle képregényt.

Gasztró

Meron Budapest

?>

A Podmaniczky Frigyes tér és az Arany János utca környéke megújult, jobbnál jobb helyekből pedig nincs hiány, ahogy ezt a Meron Budapest is igazolja.

Gasztró

Szabad Új Hely

?>

Vagány vegán konyha a Csarnoknegyedben. Röviden így jellemezhetnénk a Szabad Bisztró nagy testvérét, a Szabad Új Helyet, ami egy sokkal tágasabb hely a Király utcaihoz képest, de legalább olyan finom vegán és laktató fogásokkal.

Gasztró

SZÚP

?>

A Szilágyi Erzsébet fasor elején a SZÚP nevű levesező vitamindús és egészséges leveseivel éppúgy kielégíti a közeli általános iskola diákjait, mint az arra sétáló éhes vendégeket. Hiszen a hely nemcsak a környéken hiánypótló, hanem egész Budapesten.

Neked ajánlott

A