Keresés EN

Gasztró

Alaplé Bár - Fehérvári út

A Lövőház és a Nagymező utca után már Dél-Budán, a Fehérvári úton is élvezhetjük a testet-lelket melegítő, kollagénban gazdag forró italt. Itt is ugyanúgy kaphatók a natúr és az ízesített alaplevek, mint a másik kettőben. Király Éva dietetikus, alapító vallja, hogya minőségi alapanyagokat tartalmazó csirke- és marhaalaplé „nem terheli az emésztőrendszert, mégis számos tápanyag megtalálható benne". Ami nem utolsó, hogy ezekben a levesekben „könnyen emészthető formában vannak jelen mátrixban levő anyagok, vitaminok, ásványi anyagok, mikrotápanyagok, valamint a zselés, kocsonyás kollagén is, mely a kötőszövet, a bőr és a csontok legfontosabb fehérjéje". Így most már a környéken lakók, dolgozók számára is elérhető ez a csodalé, de messzebbről is megéri eljönni érte, amit fogyaszthatunk helyben, de el is vihetjük.

Cimkék

Hasonló tartalmak

Gasztró

IN TOWN Hotpot

A kínai gasztronómia sharing conceptjeként ismert hot potjáért nem is kell messzire menni, hiszen a kőbányai Monori Center az egyik legautentikusabb étteremmel mutatja meg a kínai ételek sava-borsát.

Shopping

Judapest Store

Az autentikusan a Kazinczy utcában található Judapest Store egy zsidó tematikájú, Budapestet fókuszba helyező bolt.

új hely Gasztró

David's Kitchen

A belváros legújabb helyére, a David's Kitchenre mondhatjuk, hogy pékség, azonban az nem fedi le teljesen a valóságot. A Klauzál téri üzlet esetében az angol bakeshop sokkal inkább kifejezi azt, hogy itt a remek kovászos kenyerek és pékáruk mellett más is kapható.

Gasztró

Tantuni House

Aki a gíroszt szereti, az minden bizonnyal szeretni fogja a tantunit is, az autentikus török street foodot, amelynek Budapesten a Tantuni House az otthona.

Neked ajánlott

A