Az idén 10 éves Flippermúzeum rendezvényekre bérelhető új helyszínnel bővült, ahol mintegy 70 gépet próbálhatnak ki a szerencsésebbek.

Az 1960-as évek óta hódít a flipper Budapesten, amiről kevesen tudják, hogy nem szerencsejátéknak, hanem ügyességi játéknak minősül. A flipperezés történetét ebben a cikkben foglaltuk össze. A gépek ragyogó, színes dizájnja segítségével már akkor egy kabrióban, pálmákkal szegélyezett sugárúton érezhettük magukat, mikor Budapesten még a Május 1 Ruhagyár Népköztársaság útjai felvonulása számított a legnagyobb attrakciónak. Nem csoda, hogy itthon is hatalmas rajongótábora alakult ki a régi gépeknek, melyekből egy lelkes társaságnak köszönhetően már 10 éve megnyitott a Flippermúzeum

A hely azóta kedvelt fővárosi látnivaló.

Most pedig megnyitották új helyszínüket is, a Ráday utcában.

Az új egység egy rendezvényhelyszín, amit csapatépítőkre és egyéb eseményekre lehet majd kibérelni. Összesen 70 géppel játszhatunk korlátlan ideig, a hangsúly azon van, hogy könnyedén, a kezdők számára is örömet okozó játékokat próbálhassunk ki. A golyók és karok segítségével fényes, színes világokban kalandozhatunk, Simpsons-, Superman-filmeket idéző gépek is várnak. A hátsó teremben pedig kicsit komplikáltabb darabokat találunk, akár Pac-Mannal is elnyelhetjük játékostársainkat. 

Bár az új, Ráday utcai helyszín csak rendezvények látogatói számára nyitott, a Radnóti Miklós utcai Flippermúzeumban az eddigiekhez hasonlóan ezután is egyszerűen, belépőjegy megváltásával flipperezhetünk. 

ELÉRHETŐSÉGEK

Flippermúzeum - rendezvényhelyszín

(Borítókép: We Love Budapest)

Címkék